Lawyer for a Day döntő

November 18-án izgalmas döntővel zárult a csaknem másfél hónapon át tartó versenysorozat. A meghívott 15 versenyző 3 fős csapatokban, valós irodai környezetben, az iroda csapatával együttműködve oldotta meg a komplex és életszerű jogi feladatot. Versenyzőink ezúttal sem okoztak csalódást: kitűnő érzékkel találták meg az adott feladat jogi kihívásait és adták elő saját megoldási javaslataikat. Mi magunk, szervezői oldalról nagyon élveztük a rendezvényt, bízunk benne, hogy versenyzőink is jól érezték magukat. Ha szeretnétek bepillantást nyerni a döntő hangulatába, tekintsétek meg az alábbi videót!

A döntő legjobban teljesítő versenyzői:

 

lawyer-for-a-day_donto_eredmeny_2

Kerestél már jogi állást vagy gyakornoki helyet? Nyerj két Sziget napijegyet!

Joghallgatók és jogászok munkakeresési szokásait vizsgáljuk. A tapasztalatokat megosztjuk a kutatásban részt vevő ügyvédi irodákkal. Ha érdeklik az eredmények, vegye fel velünk a kapcsolatot az arsboni@arsboni.hu e-mail címen.

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük Mindenkinek a részvételt. Több további programot tervezünk a jövőben, és bízunk benne, hogy hasonlóan nagy érdeklődés kíséri majd azokat is.

Üdvözlettel: A DLA Piper Budapest & Arsboni

 

MEGOSZTÁS