Még egy hétig várjuk írásaitokat Cikkíró Pályázatunkra!

A Siegler Ügyvédi Iroda/Weil, Gotshal & Manges, az Új Jogtár és az Ars Boni Cikkíró Pályázatára november 21-ig várjuk írásaitokat.

És hogy mit is nyerhettek, ha pályáztok?

  1. helyezett díja: 125.000 Ft
  2. helyezett díja: 75.000 Ft
  3. helyezett díja: 50.000 Ft

A 4. és 5. helyezett 1 éves előfizetést kap az Új Jogtárra és a Polgári Jog c. folyóiratra és 1 db Polgári Jog Angolul című kiadványt. A 6., 7. és 8. helyezettek 1 éves Új Jogtár előfizetést és az Anglofon Studio Polgári Jog Angolul című kiadványát nyerik. A pályázaton 9. és 10. helyet elérők pedig egyéves Új Jogtár előfizetést nyernek.

A marketing mestere vagy és imádsz szavazatokat gyűjteni Facebook ismerőseid között? Akkor a közönségdíjat Neked találtuk ki! Az október 1. és november 30. között alkalmazásunkban legtöbb szavazatot kapó pályamű szerzője 50.000 Ft pénzjutalomban részesül. A 2. helyezett jutalma 2 db napijegy a Wolters Kluwer Jogi konferenciára, a 3. helyezett pedig 1 db Btk. kommentárt nyer!

Esetleg a szellemi tulajdon védelméről vagy pénzügyi jogi témáról szól cikked? Ne aggódj, különdíjainkkal mi ezt is díjazzuk! A legjobb szellemi tulajdonról szóló és pénzügyi jogi témában írt cikkek szerzőinek díja 50.000 Ft.

Ha esetleg aggódtál volna, hogy angol nyelvű cikked nem nevezheted… van egy jó hírunk! Idén a legjobb angol nyelvű írást 30.000 Ft-tal jutalmazzuk az Anglofón Stúdió jóvoltából.

Nem pályázol, de mégis nyernél? Erre is gondoltunk!

Azok között, akik az Arsboni Facebook oldalán közzétett, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának különdíjáról szóló nyilvános posztot október 27. és november 16. között nyilvános módon megosztják, 2 db Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez című kiadványt sorsolunk ki.

Azok között, akik az Arsboni Facebook oldalán közzétett, a Közép-európai Brókerképző Alapítvány különdíjáról szóló posztot november 13. és november 18. között  nyilvános módon megosztják, 2 db Számviteli ismeretek – érthetően, szórakoztatóan című kiadványt sorsolunk ki.

Azok között, akik az Arsboni Facebook oldalán közzétett, Az Anglofon Studió különdíjáról szóló posztot november 19-ig nyilvános módon megosztják, 2 db Polgári Jog Angolul című kiadványt sorsolunk ki.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS