Adójogi podcast adások érkeznek az Arsboni Media felületeire

Tavaly szeptemberben indítottuk el az Arsboni Media felületet, mellyel az volt a tervünk, hogy minél több releváns szakmai, ugyanakkor nem írott formátumú tartalomnak biztosítsunk helyet. Eddig főleg a Legal Festes előadásaink felvételeivel és mélyinterjúinkkal találkozhattak követőink a felületen. Mostantól azonban tovább bővül a paletta, az Andersen-nel együttműködésben a “Nyugtával dicsérd a NAV-ot” elnevezésű podcast felvételei is elérhetőek lesznek az oldalunkon.

Az Andersen Adótanácsadó Zrt. szakértői már közel egy éve készítenek podcast epizódokat adószakmai és közéleti kérdésekről. Az adásokban közös, hogy a nyelvezet mindig közérthető marad, így egy laikus hallgató számára is befogadható és hasznos információk hangzanak el, legyen szó az élelmiszer-árstop inflációra gyakorolt hatásairól vagy éppen kriptovaluták adójogi vonatkozásairól.

Június közepétől a podcast valamennyi epizódja megtalálható az Arsboni Media felületén, illetve az újonnan készülő részek is fel fognak kerülni hétről-hétre az oldalunkra. Ezen kívül egy különkiadással is készülünk, amiben az Andersen szakértői mellett egy Arsbonis szereplő is meg fog szólalni. A részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is megéri böngészni az eddigi epizódokat.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Arsbonit a Facebookon. Videós tartalmainkért pedig látogass el a Youtube csatornánkra.