Csatlakozz az Arsbonihoz!

Az Arsboninál olyan innovatív megoldásokat keresünk, amelyek közelebb hozzák a jogot az emberekhez. Szeretnél hozzánk csatlakozni? 

arsboni_szerkesztoseg

Publikálj!

Honlapunk célja, hogy platformot biztosítson a hazai jogászság számára, hogy szakmai vitákat folytathasson jogfejlődésünk jelentős kérdéseiről, ezért minél több elhivatott szakembert szeretnénk arra biztatni, hogy publikáljon. Mit kell tenned, hogy publikálj?

  1. Olvasd el cikkírási útmutatónk.
  2. Írj egy legfeljebb 15 000 karakteres cikket, és küldd el az arsboni@arsboni.hu email címre.
  3. Az adott területen jártas lektorunk felveszi veled a kapcsolatot, és segítünk véglegesíteni írásod.
  4. Szólj az ismerőseidnek, hogy megjelent egy cikked az Arsbonin!

Gyakornoki Program

Joghallgatóként minden szemeszterben gyakornokként is van lehetőséged csatlakozni az Arsboni munkájához.  Olyan gyakornoki helyet keresel, ahol érdemi feladatokat végezhetsz és számít a munkád? Tudsz szellemesen és kreatívan írni? Jó szervező vagy és érdekel a szervezetfejlesztés?

Akkor jelentkezz a Gyakornoki Programunkba, ahol a legkülönfélébb feladatokban próbálhatod ki magad. Többek között:
interjúkészítés – kampánytervezés – online marketing – internetes humorizálás – videókészítés – cikkírás – kattintásvadászat -szervezetfejlesztés – üzleti stratégiaalkotás.

További információkért kövesd facebook oldalunk!

Többre vágysz?

Úgy érzed, hogy rengeteg ötleted és energiád van és te is hiszel céljainkban? Küldd el önéletrajzod és írd meg az arsboni@arsboni.hu email címre, hogy mivel foglalkoznál szívesen az Arsboniban!arsboni-szerkesztoseg-csatlakozz

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.