Egyetemről az irodába egy nap alatt?

Mitől lesz egy ügyvédi irodában ideális a munkakörnyezet? És mitől lesz mind közül a DLA Piper a legideálisabb választás? Megtudhatod cikkünkből, ám ha igazán autentikus tapasztalatra vágysz, gyere el a Lawyer for a Day-re és nézd meg magad!

lawyer-for-a-day-landing-page-1

A DLA Piper budapesti irodája és az Arsboni novemberben rendezi jogi-szakmai vetélkedőjüknek, az Lawyer for a Day-nek a döntőjét, melynek célja, hogy megtalálja Magyarország legtehetségesebb jogászhallgatóit és lehetőséget nyújtson nekik, hogy valós munkakörnyezetben, a DLA Piper munkatársaival karöltve oldjanak meg olyan feladatokat, melyekkel az irodában nap mint nap találkoznak. De miért is a DLA Piper irodája a legjobb lehetőség számodra egy ilyen versenyen való részvételre? Milyen értékek mentén építkezve tudja tartani világszínvonalú eredményeit?

Globalitás

 „A nemzetközi csapat aktív részese lehetsz.”

V. Jog és Innováció Meetup

Szeptemberi meetupunkon elméleti és gyakorlati megközelítésből vizsgáljuk meg, hogy a ma elérhető technológiák milyen módon hatnak a jogi praxisra. Találkozzunk szeptember 25-én!

A DLA Piper egy öt kontinensen, több mint 30 országban jelenlévő nemzetközi ügyvédi iroda, mely több mint 4200 ügyvédet foglalkoztat világszerte. Számos multinacionális, a Global 1000 és a Fortune 500 listákon szereplő vállalat, vezető technológiák fejlesztésével foglalkozó feltörekvő vállalkozás, valamint kormányok és közszférabeli szervezetek számára nyújt jogi segítséget.

Sokrétű tapasztalat

 A jog mellett az üzleti oldalt is megérted.”

A budapesti iroda 40 ügyvédével és 7 partnerével 1988 óta az egyik legnagyobb Magyarországon működő, üzleti profilú nemzetközi jogi irodává nőtte ki magát. Ezt bizonyítja több mint 270 órányi pro bono tevékenység, valamint sikeres tárgyalások a világ különböző részein.

Szakmai lehetőségek

„Profi háttércsapat segít abban, hogy arra koncentrálhass, amiben a legjobb vagy.”

Az irodában jelenleg a Corporate, a Litigation and Regulatory, az Intellectual Property and Technology, valamint a Finance and Projects szakmai csoportokban dolgoznak az ügyvédek és jelöltek. Az ezekben zajló munka során munkatársaink a kezdetektől ügyfélközelben lehetnek,  a magyar jogi piacot mozgató ügyekben dolgozhatnak, és folyamatos tanulás közben érvényesíthetik ötleteiket.

Csapatkohézió

 „Az számít, hogy mit tudsz hozzátenni a munkához.”

Az iroda sikere nagymértékben alapszik támogató, befogadó és motiváló környezetén, azon, hogy minden munkatársnak fontos szerepe van a magas színvonalú szolgáltatások nyújtásában. Ez nem jöhetne létre egy sokszínű, elfogadó és egyenlőséget előnyben részesítő közeg nélkül, mivel a DLA Pipernél hisznek a folyamatos tanuláson, fejlődésen és tapasztalatszerzésen alapuló munkahelyi kultúrában. Mindez párosul egy emberközeli közeggel, ahol a csapat nemcsak együtt dolgozást, hanem egymásért dolgozást is jelent.

Utánpótlásképzés

„Itt tapasztalt mentorod lesz, aki kezdetektől fogva segít.”

A DLA Piper számos programjával vonja be a tehetséges joghallgatókat, akik később hosszútávú mentorálásban részesülnek és lehetőséget kapnak elhelyezkedni az iroda berkein belül. A szakmai csoportokban a gyakornokok partnerekkel, senior associate-ekkel és jelöltekkel egyaránt dolgoznak, és mindennapi munkájuk során a senior ügyvédek segítik a szakmai fejlődésüket. Ilyen szakmai program a Lawyer for a Day is, amely végén az iroda a legtehetségesebbeknek gyakornoki állást ajánl fel.

Kedvet kaptál a részvételhez? Október 22-ig tudsz jelentkezni a Lawyer for a Day-re, hogy kipróbálhasd magad és megnyerhesd a fődíjat, egy csoportos londoni utazást, vagy gyakornoki helyet szerezz magadnak. Használd a lenti applikációt a jelentkezéshez!

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.