Így nyerd meg az 50.000 Ft-os közönségdíjat!

A nehezén túl vagy: a cikked bekerült az ország legmenőbb cikkíró pályázatának legjobb írásai közé, és olvashatóvá vált a honlapunkon. A zsűri döntését ugyan nem tudod befolyásolni, az viszont csak rajtad áll, hogy a te írásod lesz-e a legnépszerűbb, és ezzel megnyered-e a közönségdíjjal járó 50.000 Ft-ot. Az alábbiakban tippeket adunk a győzelemhez.

Első lépésként oszd meg a cikked a facebook faladon! Legyél büszke az írásodra, nem véletlenül jelenhetett meg nálunk. A megosztás menete:

 1. Jelentkezz be facebookra
 2. Lépj be az alkalmazásba: https://arsboni.hu/palyazat2015
 3. Válaszd ki a “Szavazás” menüpontot
 4. Válaszd ki a pályaműved (a barátaid használják a “barátaim” gombot)
 5. Kattints a +1 felirat melletti négyzetre – már szavaztál is
 6. Nyomd meg a megosztás gombot, és szólj a barátaidnak, hogy a fenti sorrendet követve szavazzanak a pályaművedre
Palyazat_megosztas
Ezt fogod látni, mikor a cikked megosztod az alkalmazásban

Tippek haladóknak:

 • Válasz ki a cikkedből egy érdekes részletet. Indulj ki a pályaművedhez írt ajánlóból! Ezt pont azért kértük tőled, hogy az olvasók két mondat alapján be tudják lőni, hogy miről szól a cikked.
 • Írd meg, hogy miért fontos neked, hogy elolvassák a műved. Például sokat kutattál a témában, fontos az üzenet amit szeretnél átadni, a nyereményből szeretnéd az Ars Bonit támogatni (ez utóbbi persze csak vicc!).

A megosztáson kívül még sokat tehetsz azért, hogy szavazzanak a pályázatodra. Küldhetsz az ismerőseidnek smst, felhívhatod őket, kiplakátolhatod a várost…vagy létrehozhatsz egy facebook eseményt is a szavazásra! Így könnyedén elérheted az összes ismerősöd, és megkérheted őket, hogy szavazzanak a cikkedre.

facebook event

A szavazáson bárki nyerhet, hiszen az november 30-án éjfélig tart. Ha rászántad azt a sok-sok órát, hogy megírd a pályaműved, akkor szavazatokat gyűjteni már gyerekjáték lesz! Ha még bizonytalan vagy, itt van egy kis motiváció:

 • Az első helyezett 50.000 Ft-ot nyer. Ez nem kis pénz, és ebből már adóznod sem kell!
 • Az első öt helyezettje továbbá egy-egy példányt nyer a Mérlegen az Alaptörvény című kötetünkből!
 • A legnépszerűbb írásokat közzétesszük a honlapunkon és a blogfelületünkön is, így további több ezer olvasóhoz juttathatod el a cikkedet!

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

Többet nem is írunk, mert mire idáig eljutsz, már biztos a szavazatgyűjtésen dolgozol. Találkozunk az eredményhirdetésen!

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

***

képek forrása: Ars Boni, címlapkép innen.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.