Ingyenes prezentációs tréning OTDK-résztvevőknek!

Meg akarod nyerni az OTDK-t? Azt szeretnéd, hogy a tied legyen a legjobb előadás? Az Arsboni egy ingyenes prezentációs tréninggel segít, hogy te legyél a legjobban előadó jogász.

Az Arsboni a XXXIII. OTDK állam- és jogtudományi szekciójában részt vevő hallgatók felkészülését egy ingyenes prezentációs tréninggel kívánja segíteni, amelyre 2017. március 18-áig lehet jelentkezni az alábbi linken található Google form kitöltésével.

JELENTKEZÉS

  • A tréning célja, hogy az OTDK előtt egy héttel felturbózd a prezentációs készségeidet, hogy kapj még egy extra löketet a felkészüléshez.
  • Bemutatjuk nektek a legfontosabb tipikus előadói hibákat, megnézzük, hogyan adtok elő, és segítünk kijavítani a ti hibáitokat.
  • Mutatunk nektek profi prezentációkat, amiből sokat lehet tanulni és olyan prezentációs technikákat, amiket később is használhattok.

A tréningre 2017. március 25-én Budapesten kerül sor, a kiválasztott résztvevőket legkésőbb 2017. március 20-ig értesítjük.  A résztvevőket az Arsboni szerkesztői választják ki a jogágak, egyetemi karok és nemek arányának figyelembe vételével. Az tréningről a legfrissebb információkat ide kattintva az esemény Facebook oldalán találjátok.

Az Arsboni az OTDK támogatójaként a tehetséges joghallgatókat 50.000 forint értékű Arsboni Jog és Innováció Különdíjjal jutalmazza, valamint további három joghallgatónak nyújt publikációs lehetőséget a digitalizáció és a jog témakörében.

Érdekes az OTDK dolgozatod? Szeretnél publikálni a témádról az Arsboni oldalán? Keress meg minket az arsboni@arsboni.hu e-mail címen a publikációs lehetőségekkel kapcsolatban.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.