Helyszín

A konferencia helyszíne – Impact Hub Budapest

Meghonosítjuk az üzleti alapon működő, értékteremtő vállalkozási formákat. Az Impact Hub inspiráló és katalizáló emberek, közösségek, helyszínek és programok nemzetközi hálózatát hozza 70 világváros után Budapestre.

Mi az az Impact Hub?

Az Impact Hub egy nemzetközi hálózat. A világ közel 70 nagyvárosában található irodái katalizátorok, ernyőszervezetek azoknak, akiket foglalkoztatnak a társadalmi, környezeti problémákra adható megoldások – üzleti, vagy egyéni szinten. Olyan kezdeményezésekkel és vállalkozásokkal foglalkozunk, amik a profit mellett egyéb maradandó értékeket is teremtenek, és elősegítik a társadalom fejlődését.

A Belváros közepén található irodánkban teret adunk neked, bármire is legyen szükséged: közösségi irodahasználat, csapatirodák, bérelhető rendezvényterek és rendszeres, inspiráló programok, képzések, kapcsolatépítési lehetőségek. A Hubok világszerte olyan tereket és ökoszisztémát kínálnak, amivel közösségi irodaként és kulturális befogadó rendezvénytérként, innovációs laborként, üzleti accelerátorként is működnek mindazok számára, akik vállalkozásukban, karrierjükben a társadalmi és környezeti értékteremtést is fontosnak tartják.

Bárhol jársz a világban, minden Impact Hubnak tagja vagy, tehát mintegy 70 városban lehet külön díj nélkül elérhető irodád, tárgyalód és hasonló gondolkodású vállalkozókból álló kapcsolataid, akik örömmel segítenek. A közel 70 városban jelen lévő hálózat újraértelmezi a közösségi irodák fogalmát, és valós coworkinget, teret, konstruktív közösséget és nemzetközi kapcsolatokat nyújt.