Keressük Az év fiatal tehetségét

A Wolters Kluwer Jogászdíjon idén először nyílik lehetőség arra, hogy mentorok fiatal jelöltjeiket nevezzék a jövő reménységei számára meghirdetett, „Az év fiatal jogi tehetsége” kategóriában.

2017-ben külön díjazzák Az év fiatal tehetségét a Jogászdíjon. A díj elnyeréséhez „mentori” jelölés szükséges. Pályázót jelölhetnek a Magyar Ügyvédi Kamara által nyilvántartott ügyvédek, ügyvédi irodák, a Magyarországon a jogtanácsosi névjegyzékbe bejegyzett jogtanácsosok, valamint mentor lehet egyetemi oktató is.  Jelölt lehet, aki jogi egyetemet végzett vagy jelenleg jogász szakon folytatja egyetemi tanulmányait és 2017. október 15-ig nem tölti be a 30. életévét, illetve ugyanezen időpontig nem szerzett jogi szakvizsga bizonyítványt. A pályázat tárgyát képezheti a jelölt eddigi tudományos, szakmai, gyakorlati eredményei, valamint átlagon felüli tudása és kompetenciái.

A pályázatok leadási határideje: 2017. október 15. A pályázattal kapcsolatos minden információ és további részlet megtalálható a Jogászdíj weboldalán.

*** Wulters Kluwer logo A Jog és Innováció rovat támogatója a Wolters Kluwer

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.