Legyen Ön a Jogászdíj idei nyertese

A Wolters Kluwer Kft. 2016-ban alapította a Wolters Kluwer Jogászdíjat, amellyel minden évben szeretné elismerésben részesíteni a jogásztársadalom kiemelkedő képviselőit.

Az ügyvédeknek és jogtanácsosoknak meghirdetett pályázat középpontjában az innováció, az ügyfélközpontúság és a példaértékűség áll. 2017-ben tizenöt kategóriában lehet nevezni egyénileg és csapatban. Nem a legnagyobb értékű ügyet vagy a legnagyobb csapatot keresik, hanem azt a konkrét ügyben megnyilvánuló szakmai munkát, amely megújítja a hagyományos jogászi tevékenységet; amellyel akár egy kisebb iroda is könnyebbé teszi ügyfele életét.

A Jogászdíj elnyerése jelentős PR értéket képvisel. A kategória nyertese saját felületein, kommunikációjában a díjazás évének megjelölésével korlátlan ideig jogosult arra, hogy feltüntesse és használja az elnyert címet. A díjról és a győztesekről egy nyomtatott kiadvány jelenik meg, amelyet eljuttatnak a TOP 1000 hazai cégnek, valamennyi Magyarországon bejegyzett ügyvédnek, az ügyvédi kamaráknak, valamint egy vezető gazdasági napilap olvasóinak, összesen mintegy 20 ezer példányban.

A pályázatok leadási határideje: 2017. október 15. A pályázattal kapcsolatos minden információ és további részlet megtalálható a Jogászdíj weboldalán.

 

Pályakezdőként egy nemzetközi irodában?

❓ De melyikben? ❓ Hogy válasszam ki? ❓ Hogy tudok jelentkezni, ha épp nem hirdetnek állást? ❓ Melyik jogterület való nekem? ❓ Mit mondjak, ha a bérigényemről kérdeznek? ❓ Milyen szinten kell lennie az angolomnak? ❓ Tényleg napi 12 órát kell dolgozni?❓

*** Wulters Kluwer logo A Jog és Innováció rovat támogatója a Wolters Kluwer

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS