Leülsz velünk?- bnt Kanapé

Megismernél egy olyan irodát, ahol a work-life balance nem csupán ígéret? Egy csapatot, ahol hosszú távon számolnak a kollégákkal, így a jogászok átlagosan 8,7 évet töltenek el az irodánál? Ha a fenti válaszokra igennel feleltél, akkor jó helyen jársz. Találkozz a bnt Ügyvédi Iroda munkatársaival a bnt Kanapén, és kérdezd meg tőlük azt, amire igazán kíváncsi vagy.

A rendezvény elején dr. Sallai Zsófia fog bnt life 2020 címmel rövid előadást tartani a bnt ügyvédi csapatának mindennapjairól. Megtudhatod, hogy kinek milyen feladatai vannak, hogyan működik egy ügyvédi iroda marketing tevékenysége, és melyik a legjobb csapatépítő program, amin valaha is részt vettek.  Ezt követően a további kanapé tulajdonosok, Gábor, Kata, Szabolcs, András, és Zsófia is, az érdeklődőket 20 perces turnusokban fogadják saját kanapéjuknál. Mire számíthatsz? Kötetlen beszélgetésekre olyan ügyvédekkel, akik örömmel osztják meg veled tapasztalataikat a karriertervezéstől kezdődően a saját, és a bnt életét érintő kérdéseken át a tavalyi karácsonyi buliig bezárólag minden téren.

A bnt Kanapék tulajdonosait a bnt ügyvédjei alkotják. Kik is ők?

Jánoshalmi Gábor a bnt partner ügyvédje. 16 éve kezdett el az irodánál dolgozni, még jelöltként. Elsődlegesen M&A ügyletekkel, reorganizációs kérdésekkel, jövedék adóval és szerződéses tanácsadással foglalkozik, mindemellett pedig az Insolvency Practice Group tagja. 10 évig ő volt a bnt Mikulása, a közösségi programok rendszeres résztvevője.

Al-Maarri Kata 2008 óta tagja a bnt csapatának, 2010 óta alkalmazott ügyvédként.  Tagja az Ingatlanjogi Practice Groupnak. Emellett számos társasági jogi ügye van, jelenleg pedig egy gyár fejlesztésének a projektjén dolgozik.

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

Szabó M. András alkalmazott ügyvéd, 2 éve dolgozik a bnt-nél. Tagja a Munkajogi Practice Groupnak, illetve gazdasági, és társasági joggal foglalkozik. Előszeretettel vesz részt az iroda webinárjainak szervezésében. Szabadidejében a svéd kultúrát tanulmányozza, elektronikus zenével foglalkozik, s a Kék Túra útvonalát járja. Andrással nem csak a bnt Kanapén van lehetőségetek találkozni a Legal Fest során, hanem saját előadásán is, amely során a Home Office-szal kapcsolatos kérdéseket járja körbe.

Farkas Szabolcs a bnt ügyvédjelöltje, augusztus óta tagja a csapatnak, ugyanakkor már gyakornokként is dolgozott az irodánál. Főként társasági joggal, ingatlanjoggal, és munkajoggal foglalkozik. A Legal Festen tavaly is részt vett, és már nagyon várja, hogy találkozzon az érdeklődőkkel a Kanapéján.

Sallai Zsófia négy éve dolgozik a bnt-nél, immáron senior ügyvédi pozícióban. Karrierjét szintén a bnt-nél kezdte, már ügyvédjelöltként. Munkája során gazdasági, társasági, adatvédelmi, és a gyógyszeripart érintő jogi kérdésekkel foglalkozik. Imádja a kreatív feladatokat, így az iroda marketing tevékenységében is aktívan részt vesz.

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Bejelentkezés után már a kosaradba is rakhatod az előadást! Amennyiben nincsen még fiókod nálunk, regisztrálj csupán két perc alatt.

bnt Kanapé

Ismerd meg a bnt Ügyvédi Irodát, beszélgess velük kanapéikon!

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.