Muníció a nyári gondolkozáshoz

12 poszt után egy kis nyári szabadságra megyek a blogolásból. Akinek bármilyen gondolata lenne jogról, legal tech-ről vagy legal innovation-ről, amit meg akarna osztani velem, nyugodtan írjon nekem közvetlenül (könnyű megtalálni az email címem az interneten).

Addig is íme egy kis manna a nyári gondolkodáshoz:

Ide kattints

Nyilván van sokkal nagyobb baj is, mint a machine learning, az artificial neural networkök, illetve a különböző újítások, de leginkább mindezek hiánya a jogi világban… Jó nyaralást mindenkinek, hamarosan folytatom!

Más a véleményed? Reagálnál Miklós írására? Ne tartsd magadban a gondolataidat, kommentelj a Facebook-postunk alá!
Ügyvéd

Ügyvéd, vállalkozó, vezető, választottbíró, előadó, mentor. Az OPL partnere. Nyolc évig tanított filozófiát a JÁB-on, évekig blogolt a világ és Magyarország ügyes-bajos dolgairól.

Nem egy ügyvédi iroda vagyunk, hanem egy új generációs jogi szolgáltatási cégcsoport, ahol a legkülönbözőbb jogi munkáktól a kormányzati kapcsolatokon keresztül egészen a legújabb technológiákig sok mindennel foglalkozunk. Ami összeköti ezeket a cégeket és munkáinkat, az a nemzetköziség, professzionalizmus és az innováció. Jófejek vagyunk, és szeretjük az életet... Ja, és csak annyira vesszük komolyan magunkat, amennyire egészséges.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS