Séra Gergely interjú premier szeptember 30-án

Szeptemberben már két videóinterjút bemutattunk nektek az Arsboni Media őszi évadának keretében: a Jalsovszky Pállal készített anyagunk, valamint a Wolters Kluwer menedzsereivel folytatott beszélgetésünk egyaránt pozitív fogadtatásban részesült. A sort csütörtökön folytatjuk, interjúalanyunk ezúttal Séra Gergely, az EY Associate Partnere lesz.

Interjúalanyunk ügyvéd, adótanácsadó, aki egy rövid kitérőn kívül a diplomája megszerzése óta az EY-nál dolgozik, végigjárta a ranglétrát. Tanácsadóként kezdte, ma azonban már az adóperes csapatot vezeti Associate Partnerként.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan lehet karriert építeni egy Big Fournál, vagy milyen kihívásokkal kell megküzdeni egy EUB tárgyaláson, akkor mindenképpen ajánljuk számotokra a csütörtöki premiert. A szakmai témák mellett a munkán kívüli élet is szóba került a beszélgetés során, így hallhattok majd többek között via ferrata túrákról is.

Ahogyan már megszokhattátok, két videóra számíthattok csütörtökön. A rövid klipet szeptember 30-án 15:00 órától fogjátok tudni megtekinteni a Facebook oldalunkon, míg a vágatlan interjú 18:00 órától lesz elérhető a Youtube csatornánkon.

Az Arsboni Media őszi évadában további mélyinterjúkra is számíthattok majd, ezért ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb tartalmainkról, iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra.

Indítsd be karriered az LKT Fresh Programmal!

Pályakezdő ügyvédjelöltként a későbbi karrieredre is óriási hatással van az első munkahelyed – nagy a nyomás, hogy jó döntést hozz a diploma után.

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda neve a garancia arra, hogy itt mindent megkapsz, amire egy sikeres jogászi pálya beindításához szükséged lehet.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Arsbonit a Facebookon. Videós tartalmainkért pedig látogass el a Youtube csatornánkra.

MEGOSZTÁS