Startup jogi előadások a Mosaikban

Ajánljuk mindenki figyelmébe a Mosaik közösségi iroda startup jog témában most pénteken (június 10.) rendezendő, izgalmasnak ígérkező eseményét. Alább olvashatjátok a szervezők felhívását.

startup-law-101-mosaik-at-night

Mosaik@Night: Startup Law 101 with Tytus Cytowski & Laszlo Bone

A Fiedler Capital kockázati tőkebefektető cég és a Mosaik startup közösségi iroda jóvoltából pénteken két startup jogi előadás kerül megrendezésre a Mosaik@Night sorozat következő epizódjában.

Tytus Cytowski – The Good, the bad, the ugly. When CEE startups come to Silicon Valley

Tytus bemutatja a kelet-európai startupok Silicon Valley-be való átköltöztetésének folyamatát, nehézségeit, trükkjeit és praktikáit.

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

Tytus egy lengyel ügyvéd, a Cytowski & Partners ügyvezetője és alapítója. Jogi diplomáját a Harvardon (LLM 05) és a Warsaw University-n szerezte (JD 03). Széles körben elismert jogi szakértő az Európa és Amerika közötti kockázati tőkebefektetés területén. Részletes bio itt.

László Bone – Demystifing the Term Sheet

László eloszlatja a Term Sheet-ek, azaz a kockázati tőkebefektetések legfontosabb dokumentumát övező ködöt. Lesz szó Drag Along rights-ról, az Equity Rounds és a Convertible Notes közötti különbségekről, valamint számos egyéb kulcsfontosságú elemről.

László egy tech-startupokra specializálódott ügyvéd, a Bóné Law Firm ügyvezető társa. Tanulmányai során adóügyi diplomát és MBA-t is szerzett.

Az esemény angol nyelvű és ingyenes, de a részvételhez regisztrálni kell az Eventbrite-on.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.