Szafari a Wolf Theiss-nél

A nemzetközi ügyvédi irodákról nagyon sok prekoncepció kering az egyetemeken. Van ezeknek igazságtartalma? Mik az előnyei egy nemzetközi ügyvédi irodának, és mik azok a pletykák, tévhitek, amiknek nem érdemes bedőlni? A Wolf Theiss budapesti irodájának munkatársai tiszta vizet öntenek a pohárba a Legal Festen.

Ha Legal Fest, akkor Karrier Szafari. Ez alkalommal többek között a Wolf Theiss irodája lesz az utazás célpontja.

A Wolf Theiss Budapest munkatársai a felmerülő kérdésekre teljeskörűen fognak válaszolni. Fény derül arra, hogy mi igaz, s mi szemen szedett rágalom az egyetemi folyosók, avagy a romkocsmák félhomályában terjedő hírek közül. Ami biztos: a Wolf Theiss-nél egy ügyvédjelölt nem egész nap a Földhivatalban várakozik. A mendemondák mellett természetesen szó fog esni saját tapasztalataikról, legizgalmasabb ügyeikről, emlékekről, a mindennapok jellegéről, és az iroda által biztosított karrierút lehetőségekről.

A Szafari során bemutatásra kerülő iroda, a Wolf Theiss 2007 óta működik Budapesten. Az elmúlt bő évtized során számos nagy volumenű, belföldi és nemzetközi ügylet során nyújtott hatékony és magas szintű jogi tanácsadást. Az iroda profilja elsősorban a gazdasági szereplőkre fókuszál, ennek értelmében portfóliójukban megtalálható a társasági jog, M&A, átstrukturálások, és FDI befektetések területén nyújtandó jogi tanácsadás is. Az iroda kiemelt erősségei közé tartozik a széles körében nyújtott tanácsadás az energia-, banki-, telekommunikációs szektor vagy akár az élettudományok területén. Munkájuk során nem csupán kiváló jogi szakértelmükkel, hanem üzleti, illetve projektszemléletükkel is hozzájárulnak a minőségi termékek megszületéséhez.
Ha szeretnél még több információt megtudni a nemzetközi irodák világáról, a Wolf Theiss-ról, avagy az említett szakterületekről, minden kétséget kizárólag a Szafarin a helyed.

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

A Szafari végig interaktív formában fog zajlani, így az összes kérdésedet felteheted majd, mindegyikre válaszolni fognak az iroda képviselői.

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Bejelentkezés után már a kosaradba is rakhatod az előadást! Amennyiben nincsen még fiókod nálunk, regisztrálj csupán két perc alatt.

Szafari a Wolf Theiss-nél!

Ismerj meg egy igazi nemzetközi ügyvédi irodát, tedd fel kérdéseidet a Wolf Theiss munkatársainak.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.