Új rovatot indítunk: Üzlet & Jog

Üzlet & Jog néven új rovatot indítunk partnerünk, az Ecovis Hungary Legal jóvoltából.
Szakértőik kéthetente jelentkeznek az üzleti élet egyes jogi aspektusairól szóló friss cikkekkel. Jogászi tevékenységük során tapasztalt érdekességeket és az aktuális változásokat osztják meg olvasóinkkal.
A szerzők köre változatos, partner ügyvédek és ügyvédjelöltek is részt vesznek szerzőként újszerű, népszerű és fontos témák feldolgozásával, garantálva a szakterületek sokféleségét. A cikkekhez kapcsolódó kérdésekkel keressétek őket bátran a www.ecovis.hu-n megtalálható elérhetőségeken.

Az Ecovis Hungary Legal (Balogh, B. Szabó, Jean, Zalavári és Társai) teljes körű gazdasági jogi szolgáltatást nyújt hazai és nemzetközi ügyfeleinek, és dinamikusan fejleszt új üzletágakat. 1991-ben jött létre, jelenlegi jogi formájában 2002-től működik, ma már az ECOVIS HUNGARY cégcsoport tagja. 2005 óta a 70 országban 6500 munkatárssal dolgozó, nemzetközi Ecovis-hálózat kizárólagos magyarországi partnere.

Dr. Kesseő-Balogh Péter, az Ecovis Hungary Legal alapító- és irodavezető partnere Nagykőrösről indult. Kalandos vidéki kitérők után egy budapesti panellakásban alapította meg saját irodáját, amely mára az ország hatodik legnagyobb ügyvédi irodájává vált. A vele készült interjúnkat itt tudjátok elolvasni.

Ecovis Hungary logo Az Üzlet & Jog rovat az Ecovis Hungary Legal és az Arsboni szakmai együttműködésében megjelenő állandó melléklet

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS