Robotügyvédek, hibás üzleti modellek és szerződésfejlesztés – ez lesz a Startup Safari szerdai napján

Idén április 17-18. között kerül megrendezésre a Startup Safari, a magyar startupvilág legnagyobb éves eseménye. A neves résztvevők és szponzorok mellett immáron második éve képviselteti magát az Arsboni a rendezvénysorozaton, mint a Legal útvonal főszervezője.

A Startup Safari Legal útvonalának keretében szerdán és csütörtökön összesen közel tucatnyi, a startupok és internetes vállalkozások számára hasznos gyakorlati információkkal foglalkozó előadást szervezünk nektek!

A szerdai napot szellemi tulajdon védelemmel fogjuk nyitni. A világmegváltó ötletek védelmezőjeként az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők tagja, Farkas Szabolcs fog előadást tartani reggel 9 órától, “A szellemi terméket védeni nem kell félnetek jó lesz” címmel.

A délelőtt második előadója 11 órától az Arsboni egyik alapítója, cégünk CEO-ja, dr. Molnár Benedek lesz, aki “Mégsem a robot ügyvédek jönnek a robotoló ügyvédek után?” címmel az átalakuló jogi szolgáltatói piac rejtelmeibe fog minket bevezetni.

Legal Fest 2019 - Megnyílt a Priority Line

Állj be még ma a Legal Fest Priority Line-ba, és nem csak első kézből fogod megkapni az infókat, hanem meglepetéssel is várunk majd a helyszínen!

A délutáni programot dr. Havas-Sághy Gábor fogja indítani, aki a vállalkozások irányítása közben felmerülő problémákról fog előadni “Hibák az üzleti modellben – jogász szemmel” címmel 15 órától.

A nap negyedik előadását párban fogja tartani dr. Almási Csaba senior fejlesztő és dr. Tolnai Zsolt ügyvéd. A kötelmi jog és a szoftverfejlesztés egyaránt elő fog kerülni a 17 órakor kezdődő “Szerződésfejlesztés és szoftverszerkesztés” című előadáson.

A szerdai napot végül dr. Környei Mátyás ügyvédjelölt a vállalkozások, valamint a tőke találkozásáról szóló “Tőke-kompatibilis vállalkozások” című előadása fogja zárni 18 órától.

Természetesen a program nem fog szerda este véget érni, csütörtökön újabb témák segítségével fogjuk körüljárni a jog és a vállalkozások világát. Az esemény teljes programja ezen az oldalon érhető el.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS