A New York-i döntőbe utazik a magyar csapat!

Ahogy arról már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Global Legal Hackathon „jogi hackerforradalmára” a világ összes tájáról érkeztek jogászok és fejlesztők. A Hackathon magyarországi fordulóját a Wolters Kluwer szervezte, akik azonban nem csak Magyarországon, hanem Spanyolországban, Németországban és Lengyelországban is besegítettek az esemény megvalósításába.

A második megmérettetésen az addigi győzteseknek lehetőségük volt arra, hogy fejlesszék a technológiájukat, bemutassák business modelljüket, és egy öt perces videóval meggyőzzék a zsűrit, hogy az ő ötletük igenis formabontó a jogi piacon.

Örömmel jelentjük be, hogy a magyarországi fordulón győztes csapat

bejutott a világ minden tájáról kiválasztott legjobb 14 csapat közé,

így április 21-én, New Yorkban a Revealu projekt képviseli hazánkat a Global Legal Hackathon végső fináléjában.

Tudj meg többet!

Egy olyan program elkészítését tűzték ki célul, amely rendkívül egyszerűvé teszi bárki számára, hogy megtudja, milyen információkat, adatokat tárolnak róla egyes portálok, például a Google vagy a Facebook. Az applikáció a GDPR-hoz kötődően forradalmasíthatja a személyes adatok kezelését, a jogtudatosság zászlóshajójaként elősegítheti, hogy a felgyorsult világunkban tisztában legyünk adataink sorsával.

Your digital footprint. Revealed. 

A magyar csapat fejlesztői Bihary Gergely, Elődi Márton, Lakatos Péter és Nagy Kristóf, jogásza Bihary Dániel, és az üzleti terv összeállítója Danóczy Bálint.

“Ha jó a csapat, könnyen jönnek a remek ötletek.” 

Bihary Dániel elmesélte, hogy a csapat nagyon jól érezte magát az eddigi fordulókon, a budapesti megmérettetés családias hangulata kifejezetten felejthetetlen élménnyé varázsolta számukra a verseny izgalmas perceit. Úgy érzik, hogy minden eddigi próbatételnél a maximumot nyújtották, és ebben rengeteget segítettek nekik a versenyt támogató mentorok is.

A 14 döntős közé jutott még többek között a kínai csapat, akik egy jogszabály „dekódoló” programmal készülnek, illetve a kanadai formáció, akik a szerződéskötést szeretnék megreformálni azzal, hogy szóbeli válaszok alapján az applikáció elkészíti számunkra a kívánt tartalmat.

A fináléra még ugyan várnunk kell egy hónapot, de addig is, nézegessétek a Revealu honlapját, és Facebook oldalát a legfrissebb hírekért!

*** Wulters Kluwer logo A Jog és Innováció rovat támogatója a Wolters Kluwer

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.