MÜK-kredites képzések a Budapest Institute of Banking- BIB Zrt. őszi kurzuspalettájáról

Újabb képzésekkel bővült a Budapest Institute of Banking (BIB Zrt.)
MÜK-kredites kurzuspalettája. Számos képzésre lehet jelentkezni, amelyen
naprakész, magas színvonalú ismeretek szerezhetőek a témák
legelismertebb hazai szakértőitől.

planb_bib

Mint az érintettek jól tudják, januártól az ügyvédeknek az új törvény alapján továbbképzési kötelezettségnek kell eleget tenni – öt éves ciklusokban 80 kreditpontot szükséges összegyűjteniük. A Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási és Akkreditációs Bizottsága határoz az akkreditációról, a képzési hellyé nyilvánításról, a képzési hely nyilvántartásba vételéről.
A Budapest Institute of Banking (BIB Zrt.) már idén tavasszal több magas szakmai színvonalú MÜK-kredites képzést tartott, így többek között a távoli ügyfélátvilágítás és szerződéskötés, a korrekt követeléskezelés, a hitelbiztosítékok joga és gyakorlata vagy épp a jogi szolgáltatások digitális gyakorlata témakörében is zajlottak kurzusok. A résztvevők tapasztalatai alapján – igazodva a BIB általános gyakorlatához – naprakész, minőségi ismereteket lehetett szerezni a téma legjobb hazai szakértőitől.

Idén ősszel tovább bővül a MÜK-kredites képzések köre:

Október 15-ig még van mód regisztrálni az október 22-én tartandó Okos jogi adatbázisok létrehozása és kezelése. A képzés előadója a téma hazai szakértője, dr. Szabó Orsolya, az InvestCEE LegalTech Consultancy alapítója.

Október 22-én kerül sor a Compliance ügyvédeknek webinárra, amellyel 3 kreditpont szerezhető. A kurzuson gyakorlati oldalról megközelítve és nemzetközi tapasztalatokat ismertetve tekintik át a compliance-releváns szabályozási területekkel kapcsolatos jogszabályi hátteret. 

Október 28-án egy kifejezetten ügyvédeknek szóló pénzmosás-megelőzés webinár is lebonyolításra kerül. Előadója a téma egyik legismertebb hazai szakértője, Bácsfalvi András, az MKB Bank compliance igazgatója, aki egyebek mellett esettanulmányok segítségével is ismerteti a legaktuálisabb tudnivalókat. Az akkreditált kurzus elvégzésével 6 kreditpont szerezhető.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Arsbonit a Facebookon. Videós tartalmainkért pedig látogass el a Youtube csatornánkra.