Új rovatunk: Law in Practice

Örömmel jelentjük be, hogy partnerünk, a KCG Partners Ügyvédi Társulás gyakorló jogászai által írt cikkeket fogunk megjelentetni ebben a rovatban.

A KCG Partners Ügyvédi Társulás elsősorban a társasági jog és M&A, a munkajog és adatvédelem, peres eljárások, energiajog, az ingatlanjog, az adójog és a pénzügyi jog területén kínál szolgáltatásokat. Független és magyar, de egyben régiós szinten is aktív társulásról van szó. A Közép- és Kelet-Európában működő ügyvédi irodákkal kialakított együttműködésük révén határokon átnyúló projektek megvalósításában is hatékony közreműködést tudnak nyújtani.

A társulás jogászaitól nem áll távol a publikálás, számtalan cikk jelent már meg munkatársaik tollából a legváltozatosabb témákban, olyan kérdésekben, mely nagyon sokunkat igen közelről érinthet. Kérheti-e a mukaadó, hogy kiadjam neki a LinkedIn kapcsolataim listáját? Meddig mehet el a főnök a szankciók alkalmazásában? Emelheti-e építkezés közben a díjat a kivitelező? Csupa olyan kérdés, melyre jó lenne tudni a választ.

Most induló rovatunknak a „Law in Practice” nevet adtuk. A névválasztás és a tematika összhangban áll az Arsboni azon egyik fő céljával, hogy az érdeklődő nagyközönség számára megkönnyítse a joghoz való közérthető formában történő hozzáférést, és ez által útmutatót adjon a gyakorlati életben felmerülő problémákhoz.

Kellemes olvasást és informálódást kívánunk.

*** KCG and Partners logo A Law in Practice rovat támogatója a KCG Partners

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS