ÚJ SZAKJOGÁSZ KÉPZÉSEK A MISKOLCI JOGI KARON!

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar a piaci igényeknek megfelelően évek óta folyamatosan bővíti a szakirányú továbbképzéseinek palettáját. A Kar fontos célkitűzése a jogászi hivatást választók szakmai specializációjának elősegítése. A 2021/22-es tanévben új képzésként a Pénzpiaci szakjogász (képzés helye: Budapest), valamint az Európai büntetőjogi szakjogász (képzés helye: Miskolc) szakok kerülnek meghirdetésre.

A 2020/21-es tanévben az országban elsőként Miskolcon indult Compliance (megfelelési) szakjogász, valamint Vagyongazdálkodási szakjogász képzés. A magyar nyelvű képzések mellett angol nyelvű szakokat is akkreditált a Kar, így a Nemzetközi emberi jogi mesterjogász (szakjogász) angol nyelven meghirdetett képzésre is jelentkezhetnek a hallgatók.

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

Az újabb posztgraduális szakoknál a hallgatók két oktatási félév alatt szerezhetnek kompetencia alapú tudást. Valamennyi szakirányú továbbképzés modulrendszerű és gyakorlatorientált. A hazai és nemzetközi tudásbázis átadása neves elméleti és gyakorlati szakemberek bevonásával történik.

A konzultációkra péntek délutánonként és szombatonként kéthetente kerül sor. Az ország távolabbi részeiről érkező hallgatók Magyarország legszebb Campusán található Uni-Hotelben foglalhatnak szállást. A konzultációk, valamint a vizsgák egy része távoktatási formában (blended learning) az egyetem e-learning rendszerén keresztül történik. Hallgatóink visszajelzése alapján a képzés során elnyert széleskörű tudás a gyakorlati életben is kiválóan hasznosítható.

 

A jogászképzésre épülő szakirányú továbbképzési szakon megszerzett oklevél Master of Law (LL.M.) cím használatára ad jogosultságot és beszámítható az ügyvédi továbbképzésbe.

 

További információ a szakirányú továbbképzésekről:

https://jogikar.uni-miskolc.hu/kari_kepzesek?kategoria=10

További információ a jelentkezésről:

https://jogikar.uni-miskolc.hu/felveteli_szakiranyu

A kurzusok korlátozott létszámára tekintettel a jelentkezéseknél azok sorrendjét vesszük figyelembe.

 

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. szeptember 6.

A jelentkezés az alábbi linken található űrlap kitöltésével történik:

https://tinyurl.com/meajkszakiranytovabbkepzes2020

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfwWzrNFnrpFng4Y4…/viewform

A Miskolci Jogi Kar szeretettel várja a jelentkezőket a szakirányú továbbképzéseire!

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS