Újabb videóinterjúval érkezünk november 25-én

Az Arsboni Media őszi évadának keretében már három videóinterjút publikáltunk: vendégünk volt Jalsovszky Pál, kérdeztük a Wolters Kluwer menedzsereit és beszélgettünk Séra Gergellyel is. Az évad záróepizódját csütörtökön fogjuk nyilvánosságra hozni. Ezúttal a Wolf Theiss két fiatal ügyvédjével, Kajcsos Kingával és Lukonits Ádámmal készítettünk interjút.

Eddigi anyagainkban közös elem volt, hogy olyan interjúalanyokat szólaltattunk meg, akik vezetői pozícióban dolgoznak, évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött. Ezúttal viszont más szempontból fogjuk megvilágítani a jogászi munkavégzés világát. Vendégeink olyan fiatal ügyvédek lesznek, akik ugyan életkoruknál fogva még nem juthattak el a partneri szintig, viszont már több éve dolgoznak ügyvédi irodában. Így nem csak egy új szempontból tudják nekünk bemutatni az ottani munka világát, hanem hitelesebben is tudnak szólni fiatalabb nézőinkhez, hiszen életkorban is közelebb állnak hozzájuk.

Az interjúban a fiatalokat leginkább érdeklő témákat helyeztük a középpontba, így szó lesz majd a manapság rendkívül sokat emlegetett work-life balance kérdésköréről ugyanúgy, mint a munka melletti LL.M. és PhD képzésekről vagy a szakvizsgára felkészülésről. A szakmai témák mellett ki fogunk térni Kinga és Ádám személyes karrierútjára is, így megtudhatjátok azt is, ők hogyan jutottak mostani pozíciójukba, és milyen terveik vannak a jövőre nézve.

Szokásunk szerint két videóval készülünk nektek csütörtökön. A rövid klipet november 25-én 15:00 órától fogjátok tudni megtekinteni a Facebook oldalunkon, míg a vágatlan interjú 18:00 órától lesz elérhető a Youtube csatornánkon.

Ugyan az Arsboni Media őszi évadát ezzel az anyaggal fogjuk zárni, már dolgozunk a folytatáson, így hamarosan új mélyinterjúkkal fogunk érkezni az új évad keretében. Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb tartalmainkról, iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra.

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Arsbonit a Facebookon. Videós tartalmainkért pedig látogass el a Youtube csatornánkra.