Végzős joghallgatók indítottak jogi kérdésekkel foglalkozó blogot

Madarász Petra és Varga József végzős joghallgatók még februárban indították el elsősorban polgári jogi és büntetőjogi kérdésekkel foglalkozó weboldalukat. A blog azóta jelen van a Facebookon és az Instagramon is. Az alábbiakban az alapítók levele olvasható, melyet a féléves fennállás alkalmára írtak követőiknek.

“Kedves Olvasóink!

Köszönjük, hogy immár több mint fél éve utaztok velünk a jog világában. Rengeteg pozitív visszajelzést és bátorítást kaptunk, amiért elmondhatatlanul hálásak vagyunk. Úgy döntöttünk, hogy internetes tevékenységünket magasabb szintre emeljük: hamarosan videókkal is készülünk számotokra, előtte azonban fontosnak tartjuk, hogy kicsit megismerjetek minket. 

A Fowler and Tanner lawsense oldalt ketten alapítottuk és kezeljük: Madarász Petra (Petra Fowler), valamint Varga József (Joseph Tanner). Mindketten végzős joghallgatók vagyunk az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán. Petra területe a polgári jog – ezen belül is elsősorban a társasági jog, a szellemi tulajdonjog, valamint a szerződések joga -, valamint a munkajog, József pedig a büntetőjogban – ezen belül is elsősorban a személy elleni bűncselekményekben, a vagyon elleni bűncselekményekben, valamint a fiatalkorúak büntetőjogában -, valamint az alkotmányjogban mozog otthon. Éppen ezért, amikor elindítottuk a Fowler and Tanner lawsense oldalt (2020. február 14.), megegyeztünk, hogy a polgári jogi, illetve munkajogi témájú cikkeket Petra, a büntetőjogi, valamint alkotmányjogi témájú cikkeket József írja. 

A vlogolás (video blog) együttműködésünk következő lépcsőfokát testesíti meg. Terveink szerint a jövőben már nem csak cikkeken, hanem videókon keresztül is igyekszünk érdekesebbé tenni számotokra a jog világát, és bővíteni ismereteiteket. 

Kövessetek hát minket továbbra is, hamarosan érkezünk újabb izgalmas tartalmakkal!”

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Arsbonit a Facebookon. Videós tartalmainkért pedig látogass el a Youtube csatornánkra.

MEGOSZTÁS