“Hekkeld meg a jogot!” – ismét a Wolters Kluwer szervezi a Global Legal Hackathont!

A Global Legal Hackathon első fordulója, amely világszerte 2019. február 22-24. között zajlik, arra biztatja a jogi világ újítóit, hogy dolgozzanak a jogi ágazatot érintő lehetőségeken és kihívásokon.

A Global Legal Hackathon célja, hogy elősegítse a jog és a joggyakorlat fejlesztését, valamint a jogi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Ennek érdekében a rendezvény összehozza az ügyvédi irodák, vállalatok, non-profit szervezetek, egyetemek, és a technológiai szektor képviselőit. 2018-ban a Global Legal Hackathon 6 kontinensen, 40 városban és 22 országban több mint 5000 résztvevőt számlált, és ezáltal minden idők legnagyobb jogi technológiai innovációs eseményévé vált.

A Hackathon-helyszíneken számtalan csoport – amelynek tagjai közül többen most először fognak együtt dolgozni – tölti majd együtt a hétvégét, hogy olyan technológiai megoldásokat alkosson és fejlesszen, amely a jogi szolgáltatások gyakorlatát, üzleti modelljét és eredményeit befolyásolni tudják. A Hackathon mindenki számára (így természetesen számodra is) nyitott és költségmentes.

Bármilyen háttérrel részt vehetsz, legyél akár egyetemi hallgató, ügyvédjelölt, ügyvéd, vagy akár vállalati jogász. Az esemény helyszíne a Wolters Kluwer Hungary Kft., időpontja pedig 2019. február 22–24. További információért nyugodtan keresd Varga Katalint a katalin.varga@wolterskluwer.com e-mail címen.

*** Wulters Kluwer logo A Jog és Innováció rovat támogatója a Wolters Kluwer

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.

MEGOSZTÁS