Terepjáró és bozótvágó helyett laptop és fotel – avagy így készülj az idei Startup Safarira!

Idén ötödik alkalommal tér vissza a Budapest Startup Safari, aminek ebben az évben az a különlegessége, hogy online kerül megrendezésre a teljes „startup fesztivál”. Ez azt jelenti, hogy április 23-24-én online csatlakozhatsz a több, mint 150 programhoz és előadáshoz.

A korábbi években helyszínről helyszínre vándorolva ismerkedhettek meg a résztvevők a számukra érdekes magyar és angol nyelven egyaránt elérhető ötletekkel, témákkal és előadókkal. A szervezők gyorsan alkalmazkodtak a kialakult helyzethez és nem halasztották el a rendezvényt, csak „átöntötték” a teljes tartalmat az offline térből az online térbe.
Most megspórolhatjuk a kilométereket és inkább a sávszéleséget fogyasztva az otthonunk kényelméből csatlakozhatunk be a minket leginkább érdeklő témákba. A nagy „home conference-é” átalakult rendezvényen a kötelező előadások mellett idén sem maradnak el a workshop-ok, az interaktív beszélgetések és a networking sem. Ha mondhatjuk így, akkor a tartalom változatlan, csak a forma alakult át.

Ha azt hinnéd, hogy ez csak a marketingesekn, IT-sek, befektetők, infokommunikációs szakemberek és keményvonalas startupperek eseménye, akkor nem is tévedhetnél nagyobbat. A mostani ajánlónkban összegyűjtöttük Neked a szerintünk legizgalmasabb és a jogi élethez is szervesen kapcsolódó témákat és előadásokat, amiknek a kihagyása már szinte Btk. kategória kéne, hogy legyen.
Főleg akkor, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az Arsboni korábban társszervezője is volt ennek a rendezvénysorozatnak és ha most az általunk szervezett programokkal nem is, de a cikk végén egy kuponnal megajándékozunk titeket, aminek a felhasználásával 80%-os kedvezményre vagytok jogosultak.

Erre a helyzetre a közkeletű és sokat használt „win-win” kifejezés sem elegendő. Ha jobban belegondolsz egy olyan jegyárért, amiért egy kávét sem kapnál a Starbucks-ban, most lehetőséged nyílik olyan előadásokon részt venni, amiknek a piaci ára, ha online kurzusokként külön meg lennének hirdetve, ennek az 50-szerese lenne.

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

Viszont még egy ilyen kivételes lehetőség esetében sem érdemes átesni a lónak a túloldalára, ezért nem írunk több teleshopos húzószöveget, hanem a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár, szerintünk kihagyhatatlan előadást és beszélgetést:

Nézzük akkor a mai programokat!

Április 24 – péntek:

12:30 – 13:00: A startup-ok szerepe a gazdaság újraindításásban
Egy jól működő startup, ami magas hozáadott értéket állít elő megfelelő szellemitulajdon védelemmel kell, hogy rendelkezzen. Melyik ágazatokban a legjellemzőbbek a startup-ok és hol lenne még rájuk szüksége a gazdaságnak?

13:00 – 14:30: Hogyan alakítja át a technológia a pénzügyi szektort? – Morgan Stanley kerekasztal-beszélgetés.
Csatlakozz a Morgan Stanley kerekasztal-beszélgetéséhez, ha kíváncsi vagy rá, hogyan alakítja át a technológia a pénzügyi szolgáltatások világát. A bankszektorban a digitális transzformáció sokkal többet jelent annál, hogy egyes szolgáltatások az interneten is elérhetők: a technológia áthatja az egész üzleti modellt és értéket teremt az ügyfelek számára.

13:30 – 14:00: Personal branding alapok, amik nélkül magad alatt vágod a fát.
Az “énmárka” egy nagyon divatos kifejezés, de vajon mi van mögötte? Hogyan alakítsunk ki magunkról egy olyan képet, ami megnyerő és ami felkelti az emberek vagy esetleg a jövőbeli főnökünk érdeklődését?

16:00 – 16:30: Hogyan lett távmunkám és hogyan lehet neked is?
A távmunka egy misztikus kifejezés, a munkavállalók vágyják, a munkáltatók kerülik. Hol húzódik meg mégis a közös határ? Távmunkából is meg lehet élni és hatékonyan dolgozni?

16:45 – 17:15: Hapiness management
A dolgozóbarát iroda és a work-life balance kifejezések talán már sablonosnak hatnak, de nem lehet eltagadni, hogy hatással vannak a mindennapjainkra. Hogyan tudnánk egy olyan környeztben dolgozni, ami támogató és produktivitásra sarkall minket?

19:15 – 19:45: Hogyan maradj motivált és produktív a koronavírus okozta korlátozás alatt?
Trükkök és tippek elsőkézből, hogy képes lehess menedzselni a home office-t és a káoszt, amit a karantén okozott. Inspirálódj és meríts ötleteket az előadásból!

Reméljük, hogy sikerült mindenkinek az érdeklődését felkeltenünk és lesz lehetőségünk “találkozni” valamelyik programon. Addig is használjátok a kódunkat bátran és osszátok meg minél több emberrel!

🔵 Jegyvásárlás: Jegyek
🔵 Kuponkód:BPSUS20LOVESYOU80
🔵 További információ: Budapest Startup Safari
🔵 Időpont: április 23-24.

❗🎟️ARSBONI KUPON🎟️❗
BPSUS20LOVESYOU80

*** Wulters Kluwer logo A Jog és Innováció rovat támogatója a Wolters Kluwer

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.