Terepjáró és bozótvágó helyett laptop és fotel – avagy így készülj az idei Startup Safarira!

Idén ötödik alkalommal tér vissza a Budapest Startup Safari, aminek ebben az évben az a különlegessége, hogy online kerül megrendezésre a teljes „startup fesztivál”. Ez azt jelenti, hogy április 23-24-én online csatlakozhatsz a több, mint 150 programhoz és előadáshoz.

A korábbi években helyszínről helyszínre vándorolva ismerkedhettek meg a résztvevők a számukra érdekes magyar és angol nyelven egyaránt elérhető ötletekkel, témákkal és előadókkal. A szervezők gyorsan alkalmazkodtak a kialakult helyzethez és nem halasztották el a rendezvényt, csak „átöntötték” a teljes tartalmat az offline térből az online térbe.
Most megspórolhatjuk a kilométereket és inkább a sávszéleséget fogyasztva az otthonunk kényelméből csatlakozhatunk be a minket leginkább érdeklő témákba. A nagy „home conference-é” átalakult rendezvényen a kötelező előadások mellett idén sem maradnak el a workshop-ok, az interaktív beszélgetések és a networking sem. Ha mondhatjuk így, akkor a tartalom változatlan, csak a forma alakult át.

Ha azt hinnéd, hogy ez csak a marketingesekn, IT-sek, befektetők, infokommunikációs szakemberek és keményvonalas startupperek eseménye, akkor nem is tévedhetnél nagyobbat. A mostani ajánlónkban összegyűjtöttük Neked a szerintünk legizgalmasabb és a jogi élethez is szervesen kapcsolódó témákat és előadásokat, amiknek a kihagyása már szinte Btk. kategória kéne, hogy legyen.
Főleg akkor, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az Arsboni korábban társszervezője is volt ennek a rendezvénysorozatnak és ha most az általunk szervezett programokkal nem is, de a cikk végén egy kuponnal megajándékozunk titeket, aminek a felhasználásával 80%-os kedvezményre vagytok jogosultak.

Erre a helyzetre a közkeletű és sokat használt „win-win” kifejezés sem elegendő. Ha jobban belegondolsz egy olyan jegyárért, amiért egy kávét sem kapnál a Starbucks-ban, most lehetőséged nyílik olyan előadásokon részt venni, amiknek a piaci ára, ha online kurzusokként külön meg lennének hirdetve, ennek az 50-szerese lenne.

Kutatás a jogi munkaerőpiacról

A kitöltők között a nyertes választása szerint kisorsolunk 4 db Szigetjegyet, egy 75.000 Ft-os IKEA utalványt vagy egy 75.000 Ft-os Repjegy.hu utalványt!

Viszont még egy ilyen kivételes lehetőség esetében sem érdemes átesni a lónak a túloldalára, ezért nem írunk több teleshopos húzószöveget, hanem a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár, szerintünk kihagyhatatlan előadást és beszélgetést:

Nézzük akkor a konkrét programokat!

Április 23 – csütörtök:

9:00 – 9:30: Automatizáció és mesterséges intelligencia a pénzmosás elleni harcban
A későreggeli órákban egy FinTech előadást ajánlunk, ahol az AI-t felhasználó, új és rendkívül innovatív módszerrel ismerkedhetünk meg.

9:00 – 9:30: Home office & homo sapiens – a varázshomokmentes győztes stratégia
A hatékony és eredményes otthoni munka fortélyaiba enged bepillantást az előadás, ahol gyakorlati példák is segítik majd a remote workingben való eligazodást.

11:00 – 12:15: Sit back and relax – avagy hogyan vezetünk végig téged a befektetési, munkajogi és adatvédelmi labirintuson.
Ahogy a címben is benne van az előadás során lesz szó befektetési startégiáról, munkajogról és adatvédelemről is két ügyvéd és egy ügyvédjelölt előadásában. Ennél jogászosabb és aktuálisabb témát el sem tudunk képzelni.

18:45 – 19:15: Milyen alternítvát nyújtanak a blockchain és kriptopénzek a tradicionális pénzügyi rendszerrel szemben?
Újabb FinTech gyöngyszem, amely a berögzült bankrendszer és pénzügyi szektor új lehetőségeit igyekszik körüljárni különös tekintettel a címben említett lehetőségekre. Trending téma, a részvétel erősen ajánlott a terület iránt érdeklődőknek.

19:00 – 19:30: Agilis működés ott, ahol nem gondolnád! Avagy agilis gyakorlat a jogi szolgáltatások területén
Az agilis transzformáció, vagyis az újragondolt működés és csapatmunka elengedhetetlen része a fejlődni kívánó jogi szolgáltatóknak. De hogyan néz ki egy ilyen volumenű szemléletváltás a valóságban? Csatlakozz és kiderül.

19:30 – 20:00: Tool for staying afloat: Bridge Financing & Employee incentives
Este szintén a jogé a terep mivel, dr. Pintér Attila ügyvéd előadásához csatlakozhatunk aki  az áthidaló finanszírozás és a munkavállalói részesedésszerzés jogi kérdéseiről a Startup Safarin.

Április 24 – péntek:

8:30 – 9:00: SAP jóga
Tarcsai Lívia jógaoktató vezénylésével részt vehetsz egy reggeli átmozgató jógaalkalmon, hogy ne csak mentális, hanem fizikai egészségedről is gondoskodhass és hogy jól induljon a reggel.

11:00 – 11:30: Csúcsteljesítmény home office edition – avagy a csúcsteljesítmény 5+1 alappillérjének alkalmazása otthoni körülmények között
Ismerd meg a csúcsteljesítmény módszerét, hogy a jelenlegi helyzetben is helyt állhass a család-munka-pihenés háromszögében és hogy a time and stress-management mestere lehess.

11:00 – 12:30: Álláskeresés LinkedInen
Válogass te a legjobb állásajánlatok között, menedzseld profin a LinkedIn fiókod és saját magad! Informálódj egy LinkedIn szakértő karriertanácsadótól, a siker garantált.

19:15 – 19:45: Hogyan maradj motivált és produktív a koronavírus okozta korlátozás alatt?
Trükkök és tippek elsőkézből, hogy képes lehess menedzselni a home office-t és a káoszt, amit a karantén okozott. Inspirálódj és meríts ötleteket az előadásból!

Reméljük, hogy sikerült mindenkinek az érdeklődését felkeltenünk és lesz lehetőségünk “találkozni” valamelyik programon. Addig is használjátok a kódunkat bátran és osszátok meg minél több emberrel!

🔵 Jegyvásárlás: Jegyek
🔵 Kuponkód:BPSUS20LOVESYOU80
🔵 További információ: Budapest Startup Safari
🔵 Időpont: április 23-24.

❗🎟️ARSBONI KUPON🎟️❗
BPSUS20LOVESYOU80

*** Wulters Kluwer logo A Jog és Innováció rovat támogatója a Wolters Kluwer

***

Ha nem szeretnél lemaradni a további írásainkról, kövesd az Ars Bonit a facebookon.